ZOEKRESULTATEN

9 Zoekresultaten

PublicatietypeBoek
Jaar 1968
Titelbeschrijving Pan Am's guide to food and drink specialties abroad and at home
Auteur(s)
Pagina(s) 160
Plaats van uitgave New York
Uitgeverij Pan American Airways

PublicatietypeBoek
Jaar 1968
Titelbeschrijving Internationales Fachwörterbuch für die Gastronomie
Auteur(s)
Pagina(s) 120
Plaats van uitgave Kempten
Uitgeverij Pröpster

PublicatietypeBoek
Jaar 1993
Titelbeschrijving Gastronomisch woordenboek Nederlands-Frans : de juiste benamingen voor duizenden gastronomische zaken en begrippen Culinaire boekerij
Pagina(s) 112
Plaats van uitgave Utrecht [etc.]
Uitgeverij Kosmos-Z K

PublicatietypeBoek
Jaar 1993
Titelbeschrijving Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands: meer dan 7000 Franse gastronomische namen en begrippen vertaald en verklaard Culinaire boekerij
Pagina(s) 244
Plaats van uitgave Utrecht
Uitgeverij Kosmos-Z K

PublicatietypeBoek
Jaar 1994
Titelbeschrijving SVH vakwoordenboek voor horeca en toerisme : Frans, Nederlands, Duits, Engels
Pagina(s) 608
Plaats van uitgave Zoetermeer
Uitgeverij Onderwijscentrum Horeca

PublicatietypeBoek
Jaar 1997
Titelbeschrijving La carte : tafelwoordenboek voor de Franse keuken
Auteur(s)
Pagina(s) 335
Plaats van uitgave Amsterdam
Uitgeverij Atlas

PublicatietypeBoek
Jaar 2001
Titelbeschrijving Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans: duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard Culinaire boekerij
Pagina(s) 349
Plaats van uitgave Utrecht
Uitgeverij Kosmos-Z K

PublicatietypeBoek
Jaar 2006
Titelbeschrijving Rabarber, ragout en ratatouille: de herkomst van culinaire termen
Auteur(s)
Pagina(s) 173
Plaats van uitgave 's-Gravenhage'
Uitgeverij BZZTôH

PublicatietypeTijdschrift
Jaar 2015
Titelbeschrijving Medaillons van zalm op een bedje van spinazie: over de taal der gastronomie
Pagina(s) 38-39
Tijdschrift Neerlandia
Volume 119
Nummer 1